tirsdag den 30. august 2011

Ninja-sneglen part IV

Det har været intet mindre end en perfekt morgen; da vi gik i skole/børnehave i morges, så vi ikke mindre end TO Ninja-snegle. Og det var endda drenge-ninja-snegle, hvilket i sig selv er noget af en begivenhed (Ninja-sneglfortællingen strækker sig over en lang periode, og har du ikke læst dem, så gør det her og her oooog her).

Det der med drenge- og pigesnegle er noget med farverne, har jeg ladet mig fortælle af min nok så oplyste ældste datter. Mathilde mener nemlig, at hvis sneglene er drengefarvede på deres huse, må det jo logisk nok være drenge. Hvilken pigesnegl har lige lyst til at have et brunt hus? "Hva' mor, kan du ikke se det ville være for fjollet? Hvis en pigesnegl havde et brunt hus, ville den da sætte det af og finde sig et nyt hus i en anden farve."

Den der snak om bierne og blomsterne har vi endnu ikke haft, så snakken om hermafroditter gemmer vi også liiiiiiige lidt endnu! Men med pigernes enorme engagement i hele dyreriget og dets funktion i verden, er vi nok nødt til snart at snakke om det. Men hvordan angriber man lige den?

Det må jeg lige gruble lidt over...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar