tirsdag den 14. maj 2013

Skole-hjem-hjem-skole-skole-hjem

I dag var den berygtede dag for skole-hjem-samtaler i mit yngste barns klasse. Der var sat 20 minutter af til det, men efter at være blevet skamrost i 10 minutter, havde vi ligesom ikke rigtig mere at snakke om....

Jeg brægede for 9 dage siden om mine forventninger til skole-hjem-samtalen og selvom jeg håbede på at blive positivt overrasket, så gik det som forventet. Sød, rar, dygtig, nærværende, rodehoved(!), hjælpsom og hvad vi ellers kan finde på af positivt klingende ord.

Men når der nu ikke er så meget at skrive om i den forbindelse, så vil jeg gerne advare mod sygemeldte single mødre, der nærmest ikke har været uden for en dør i laaaaang tid og derfor ikke har sat hår eller lagt make up i samme periode - LAD DEM IKKE GØRE DET UDEN OPSYN NÅR DE ER UDE AF TRÆNING!

Jeg mente lige, at jeg havde energien og overskuddet til at prøve at gøre noget ved det vildtvoksende garn i dag, hvilket har resulteret i, at begge børn har haft følgende udbrud:

"Ej mor, du har mega meget bongi-hår - du ligner nærmest en trold!!"

Så nu lader jeg vist bare være med at sætte hår før det er langt nok til at sætte en elastik i... Suk... Kan man komme på resocialiseringskursus et sted i nærheden? Så vil jeg gerne bestille en plads, når der er kommet styr på det helbredsmæssige...!

Og så mangler jeg en sparringspartner til min bog - anyone??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar